Çocuklarımız beyin dokuları, vücut kilolarına göre yetişkinlerden 10 kat fazla radyasyon emiyor. Elektromanyetik Radyasyondan koruyan Antistatik, Hijyenik, İzoterm bebek tekstil ürünleri. En değerli varlıklarımız, çocuklarımız için tam koruma…
Çocuklarımızın beyin dokuları vücut kilolarına göre yetişkinlerden 10 kat fazla radyasyon emiyor.
Elektromanyetik Radyasyonun Cocuklara Zararlari
Elektromanyetik alanlarda "dna kırılması ve çocukluk lösemisi" riski
30 Mayıs 2016 Pazartesi, 14:14:55Güncelleme: 14:50:53
"Dünya Sağlık Örgütünün yaptığı saha taramaları ve bu alanda yapılan bilimsel çalışmaların sonucunda elektromanyetik alanların bilinen en temel etkisi, çocukluk lösemisi olarak karşımıza çıkıyor"
Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şükrü Özen, yapılan bilimsel çalışmalarda elektromanyetik alanların bilinen en temel etkisinin, "çocukluk lösemisi" olduğunu söyledi.
Doç. Dr. Özen, yaptığı açıklamada, son yıllarda tablet, akıllı telefon, bilgisayar gibi elektronik cihazların kullanımının arttığına işaret etti.
Çocukların da yoğun şekilde bu cihazları kullandığını belirten Özen, özellikle tablet ve akıllı telefonların, çocuklar için bir oyun aleti gibi görüldüğüne işaret etti.
Özen, çocukların gün içerisinde çok uzun sürelerle vücutlarına yakın tutarak bu cihazlarla vakit geçirdiğini anlatarak, "Bu durumda ailelerin elektromanyetik dalga yayan cihazların riskleri konusunda bildikleri önemli hale geliyor" diye konuştu.
Elektromanyetik dalgaların, insan vücudundaki elektriksel sistemi ve biyolojik mekanizmayı olumsuz etkilediğini vurgulayan Özen, bu cihazların çocukluk lösemisi denilen kanser tiplerini tetiklediğinin uluslararası literatürde geçtiğini kaydetti.
"CİDDİ PROBLEMLERLE KARŞILAŞILABİLİR"
Özen, elektronik cihazların çocuklarca uzun süreli kullanılmasının ciddi sağlık problemlerine neden olacağına dikkati çekerek, şöyle konuştu:
"Tabletle uzun süre oynayan bir çocuk sabit vücut pozisyonunda kalıyor. Böylelikle boyun ve omurga sistemindeki o yanlış pozisyonlanmalar, uzun dönemde ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor. Dünya Sağlık Örgütünün yaptığı saha taramaları ve bu alanda yapılan bilimsel çalışmaların sonucunda elektromanyetik alanların bilinen en temel etkisi, çocukluk lösemisi olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında dikkat dağınıklığı, stres gibi birçok faktör, elektromanyetik alanların etkileri olarak literatürde geçiyor. Bütün bunları bir çocuk için düşündüğümüzde uzun dönemde çok ciddi problemlerle karşılaşılabilir."
"YASAKLAMAK DOĞRU BİR ÇÖZÜM DEĞİL"
Elektronik cihazların çocuklarca uzun süre kullanılmasının doğru olmadığını dile getiren Özen, ailelere bu konuda kontrol mekanizması geliştirmelerini önerdi.
Özen, 10 yaş altı çocuklarda biyolojik yapının gelişmeye devam ettiğini hatırlatarak, "Yetişkin bir insana göre çocuk vücudu elektromanyetik alanlarda daha fazla risk altında bulunuyor. Elektronik cihazları çocuklardan mümkün olduğu kadar uzak tutmak gerekiyor. Yasaklamak doğru bir çözüm değil. Teknolojiyi bilinçli ve ihtiyaca göre kullanmak gerekiyor." dedi.
"İNGİLTERE'DE SİGORTA KAPSAMINDAN ÇIKARILIYOR"
Ev ve işyerlerindeki kablosuz internet erişimine de dikkati çeken Özen, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İngiltere'de sigorta şirketleri, elektromanyetik alanların kanserle ilişkisinden dolayı, kablosuz internet erişiminden kaynaklanan hastalıkları sigorta kapsamından çıkarmaya başladı. Dolayısıyla bütün dünyada elektromanyetik dalgaların sağlık üzerine etkileri noktasında ciddi bir farkındalık gelişmeye başladı. Evlerdeki kablosuz internet erişiminin, işimiz olmadığı zamanlarda kapatılmasını öneriyoruz."

Çocuklarımız için em radyasyondan tam koruma…

Kalite Sertifikası

Stacks Image 397
Elektromanyetik Radyasyondan koruyan Emcare ürünlerinin kullanıldığı bebek ürünleri...Evinizi ve sevdiklerinizi koruyun...

●Elektromanyetik Radyasyon Dalgalarına Karşı Tam Koruma

çevremizde baz istasyonları ve yüksek gerilim hatlarından, evimizde yaşam alanlarınızda kullandığınız her türlü elektrik ve elektronik cihazların (Wireless, cep telefonu,kablosuz telefon, TV, mikrodalga gibi) yaydığı elektromanyetik radyasyonun bilinen ve bilinmeyen tüm risklerini engelleyerek %99 oranında bebeğinizden uzak tutar. Ölümcül Elektromanyetik dalga kaynaklarını 10 kat uzağa taşınmasını sağlar. Yaklaşık 25 db koruma özelliği vardır.


●Antistatik Özelliği

gümüş faraday kafesi ile dokunan kumaş sayesinde bebeğinizin üzerinde biriken elektrostatik enerjiyi dışarıya atarak gün boyu bebeğinizi stres ve huzursuzluktan uzak tutmaya çalışır.

●Hijyen Etkisi

kumaş içinde bulunan gümüş yapı sayesinde hijyenik ortamın oluşmasını sağlayarak, bebeğinizin sağlığını korumaya yardımcı olur.

●İzoterm Özelliği

özelliği ile ısıl dengeyi sağlar ve vucuda sıcaklığı eşit dağıtır. Bebeğinizin vucut ısısının homojen dağılımı ayaklardan başa kadar dengeli ve eşit ısı ile vucut sağlığına yardımcı olur.

30.12.2023
Emcare Tekstil : Piri Reis Mh. Fatih Sultan Mehmet Cd. No. 203/d Pk. 41700 Darıca - Kocaeli

0 (555) 151 23 57  emcaretekstil.com   elektromanyetikradyasyon.com   İletişim

Emcare Elektromanyetik Radyasyon koruyucu ürünleri Uluslararası IEEE Std. 299-2006, MIL-STD-285E, NSA 65-5, EN 50147-1 akredite labaratuarları tarafından onay sertifikalı, lisanslı ve TÜBİTAK UEKAE EMC labaruatuvarı yetkilileri tarafından Elektromanyetik Radyasyonu yutarak engelleme etkisi belgelenmiştir.

Emcare Tekstil ITU Sertifika  Emcare Tekstil TUBITAK Sertifika  Emcare Tekstil CE Sertifika  Emcare Tekstil IEC Sertifika  Emcare Tekstil NSA Sertifika  Emcare Tekstil DOD Sertifika  Emcare Tekstil IEEE Setifika

Emcare Tekstil ITU Sertifika  Emcare Tekstil TUBITAK Sertifika  Emcare Tekstil CE Sertifika  Emcare Tekstil IEC Sertifika

Emcare Tekstil NSA Sertifika  Emcare Tekstil DOD Sertifika  Emcare Tekstil IEEE Setifika

Tübitak-Türkiye Bilimsel Teknolojik Araştırma Kurumu, ITÜ-İstanbul Teknik Üniversitesi, CE- Avrupa Birliği Kriterleri Uyum Belgesi, IEC-Uluslararası Elektroteknik Komisyonu, NSA-Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı, USDOD-Amerikan Savunma Bakanlığı, IEEE-Ulusal Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü